Ισότητα στη Βραζιλία


Ο Alonso θέλει η μάχη με τον Hamilton για τον τίτλο να γίνει στα ίσια.
ελικά οι μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο τίτλος του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2007 να κριθεί στον τελευταίο αγώνα στη Βραζιλία. Οι διεκδικητές είναι τρεις αλλά η πιο ενδιαφέρουσα κόντρα είναι αυτή ανάμεσα στους δύο οδηγούς της McLaren-Mercedes. Με τον Kimi Raikkonen στο ρόλο του αουτσάιντερ, τέσσερις βαθμοί χωρίζουν τους Lewis Hamilton και Fernando Alonso. Το θέμα είναι, ύστερα από όλα όσα έχουν προηγηθεί, τις κόντρες και τις δηλώσεις, πώς θα είναι οι ισορροπίες ανάμεσα στους δύο; Ο Alonso ελπίζει ότι θα παλέψουν στα ίσια...

«Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει ισότητα. Άλλο είναι το πώς νιώθουν, άλλο το τι λένε και άλλο το τι κάνουν στην πίστα. Γιατί συνήθως έχουν δύο μονοθέσια παρόμοια, ικανά να διεκδικήσουν τη νίκη. Και νομίζω ότι αυτό θα συμβεί και στη Βραζιλία. Το δεύτερο μισό της σεζόν ήταν πολύ δύσκολο – και ακόμα είναι. Στο τέλος, όμως, θα έχουμε τα ίδια όπλα. Θα μας δώσουν ίσες ευκαιρίες. Αυτό πρέπει να ξεκαθαριστεί. Ωστόσο, ξέρουμε ότι οι σκέψεις και οι προτιμήσεις τους δεν θα είναι υπέρ μου»
, δήλωσε ο πρωταθλητής. Το θέμα είναι τα έλεγε επειδή τα πίστευε ή για να τα ακούν κάποιοι άλλοι;

Όσο για το «κλειδί» της επιτυχίας στο Interlagos, ο Alonso δήλωσε: «Ελπίζω να παλέψουμε για την pole στη Βραζιλία. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να διεκδικήσεις τη νίκη. Αν δεν είσαι στην pole ή έστω στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, το παιχνίδι έχει σχεδόν τελειώσει».

top