Έκπληξη η ανανέωση του MassΈκπληξη η ανανέωση του Massa a


Παρότι είναι ο μόνος της τετράδας κορυφής που δεν θα διεκδικήσει τον τίτλο, ο Felipe Massa πήρε ένα μεγάλο δώρο από τη Ferrari που δεν είναι άλλο από την προέκταση του συμβολαίου του μέχρι και το φινάλε του 2010. Μία εξέλιξη που δίνει τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Fernando Alonso να φοράει τα κόκκινα το 2009 και που φυσικά προκάλεσε έκπληξη στους κύκλους της Formula 1.

«Όλοι εδώ μείναμε έκπληκτοι. Δεν είναι η χρονική περίοδος που συνηθίζονται τέτοιες κινήσεις»
, σχολίασε ο παραγωγός του Βραζιλιάνικου τηλεοπτικού δικτύου Globo, Jayme Brito.

Μάλιστα, δεν δίστασε να παραθέσει μία θεωρία συνομωσίας...

«Έχω έντονες υποψίες ότι αυτή η προέκταση συμβολαίου είναι απλά ένα παραπέτασμα καπνού ώστε να αποπροσανατολιστούμε»
, συνέχισε ο Βραζιλιάνος.

Ας αναλύσουμε όμως λίγο περισσότερη αυτή την ανακοίνωση των 81 λέξεων που εξέδωσε η Ferrari. Αναφέρει ότι η συμφωνία με τον Massa επεκτάθηκε αλλά δεν διευκρινίζει αν αφορά θέση επίσημου οδηγού. Επίσης αναφέρει ότι είχε συμβόλαιο με τη Scuderia από το 2001. Υπενθυμίζουμε ότι πήγε στη Sauber-Ferrari το 2002, ήταν δοκιμαστής στη Ferrari το 2003 και τη διετία 2004-2005 οδηγούσε και πάλι για την Ελβετική ομάδα. Επίσημος οδηγός στη Scuderia έγινε μόλις πέρυσι.

Τα σενάρια από την Ιταλία θέλουν τον πρόεδρο του FIAT Group, Luca di Montezemolo να πιέζει στη διαδοχή του Jean Todt από τον Ross Brawn, έτσι ώστε να ανήκει ο δρόμος για την έλευση του Fernando Alonso τον οποίο ο Todt δεν θέλει με τίποτα στα κόκκινα. Παράλληλα, μάνατζερ του Massa είναι ο γιος του, Nicolas Todt.

top