Ανανέωσε ο Massa !!


Μέχρι το 2010 θα ισχύει το νέο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με τη Scuderia.

Κι ενώ κυκλοφορούσαν φήμες που ήθελαν τον Fernando Alonso να ντύνεται στα κόκκινα το 2009, η Ferrari ήρθε να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ό,τι αφορά το οδηγικό της δίδυμο για τα επόμενα χρόνια. Κι αυτό έγινε με την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας της Scuderia με τον Felipe Massa μέχρι και το φινάλε του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2010.

Ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα από το 2001. Έχει τρέξει με τη Ferrari σε 34 Grand Prix, κερδίζοντας τα πέντε από αυτά. Στο ενεργητικό του έχει ακόμα 16 παρουσίες στο βάθρο και 25 μέσα στους βαθμούς, οκτώ pole positions και ισάριθμους ταχύτερους γύρους ενώ η συνολική συγκομιδή του ως οδηγός της Scuderia φτάνει στους 166 βαθμούς.

Ο Massa έχει τεθεί εκτός διεκδίκησης τίτλου από την Ιαπωνία αλλά πηγαίνει στον εντός έδρας αγώνα του, στο Sao Paulo, με στόχο να επαναλάβει την περυσινή του επιτυχία. Ο teammate του, Kimi Raikkonen, που επίσης διαθέτει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ferrari, βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από τον Alonso και επτά από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Lewis Hamilton.

top