«Εγώ θα έπαιρνα τον Rosberg»
O Bernie Ecclestone συμβουλεύει την McLaren Mercedes για τον πιθανό αντικαταστάτη του Alonso.


Toν Nico Rosberg, έχρισε ιδανικό αντικαταστάτη του Fernando Alonso, στην περίπτωση που ο Ισπανός αποχωρήσει από την McLaren Mercedes, ο Bernie Ecclestone. «Αν ο Alonso φύγει, έγω θα έπαιρνα αμέσως τον Nico Rosberg. Mιλάει γερμανικά, αλλά πέρα από αυτό ταιριάζει απόλυτα στη νοοτροπία της ομάδας», δήλωσε στο γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτρορείο SID, ο ισχυρός άνδρας της Formula 1. O Ecclestone αποκάλυψε ότι στο αυτοκινητοδρόμιο του Fuji κάποιος του είπε ότι ο Alonso σκέφτεται να πάει στη Ferrari το 2009, αφού κάνει διάλειμμα ενός έτους από το sport.

O Ισπανός, πάντως, διέψευσε τη φημολογία που τον θέλει εκτός Formula 1 για το 2008, αλλά παραδέχθηκε ότι η περίπτωση να πάει στη Ferrari δεν είναι απίθανη: «Δεν έχω κάποια νέα από τη Ferrari», δήλωσε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Cadena SER μετά το Ιαπωνικό Grand Prix.

O 22χρονος Rosberg, πάντως, πάρα το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Williams και για τη νέα χρονιά, καλοβλέπει τη σκέψη να αντικαταστήσει τον Alonso. «Όπως η Ferrari, έτσι και η McLaren είναι μια μεγάλη ομάδα με σπουδαία ιστορία. Μια μέρα θα ήθελα να αγωνιστώ γι' αυτούς. Με τον Lewis Hamilton θα τα πηγαίναμε πολύ καλά, καθώς η σχέση μας ήταν πολύ καλή όταν αγωνιζόμασταν στην ίδια ομάδα στα kart».

top