Θα τρέξει και στη Jerez ο Schumi


Μπορεί μέχρι πριν από μερικές ημέρες στη Ferrari να διαψεύδουν ότι ο Michael Schumacher θα κάνει και δεύτερο τεστ αλλά τελικά φαίνεται ότι η εκπληκτική παρουσία του Γερμανού στη Βαρκελώνη του έπεισε να αλλάξουν γνώμη. Ως αποτέλεσμα, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα βρεθεί και πάλι στο τιμόνι της F2007 στις δοκιμές της Jerez στις 4-7 Δεκεμβρίου.

«Ύστερα από τόσα χρόνια μαζί, έχουμε συνηθίσει να συναντάμε τέτοια αποτελέσματα με τον Michael (σ.σ. αναφέρεται στις πρωτιές του στη Βαρκελώνη). Θα οδηγήσει και στη Jerez»
, αποκάλυψε ο επικεφαλής λειτουργιών πίστας της Ferrari, Luca Baldisserri.

Το γιατί είναι σαφές. Δεν αφορά μόνο στον εξαιρετικό ρυθμό του 38χρονου στο σιρκουί της Catalunya αλλά κυρίως στην εμπειρία του από την οδήγηση χωρίς σύστημα ηλεκτρονικά ελεγχόμενης πρόσφυσης.

«Του ζητήσαμε να φορέσει και πάλι το κράνος του γιατί η F1 κάνει επιστροφή στο παρελθόν με την απαγόρευση των ηλεκτρονικών βοηθημάτων Σήμερα οι οδηγοί χρησιμοποιούν το γκάζι σαν κουμπί. Το πατάνε και αφήνουν τα ηλεκτρονικά να κάνουν τα υπόλοιπα. Θα πρέπει όμως να μάθουν πλέον να δουλεύουν αλλιώς», συνέχισε ο Ιταλός τεχνικός.

top