Μία θέση, πολλοί υποψήφιοιΟ teammate του Lewis Hamilton στη McLaren ακόμα αναζητείται.

Τελικά αυτή τη θέση ποιος θα την πάρει; Κανείς δεν ξέρει ακόμα αν και όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα έχουμε εξελίξεις σχετικά με το όνομα του αντικαταστάτη του Fernando Alonso στη McLaren-Mercedes. Ο Heikki Kovalainen μπορεί να φέρεται να είναι πλέον μακριά από τα ασημί βέλη αλλά ποτέ δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος όταν μιλάμε για έναν οδηγό που έχει μάνατζερ τον Flavio Briatore. Άλλωστε για τον Φινλανδό ακούγονται πολλά, ακόμα και ότι μπορεί να εκτοπίσει από την Toyota τον Jarno Trulli!

Από εκεί και πέρα, ο Nico Rosberg δέθηκε οριστικά με τη Williams επεκτείνοντας το συμβόλαιο του ενώ παρά τις πρόσφατες δημοσιεύσεις, πολύ δύσκολα ο Andria Sutil θα γίνει ξανά teammate του Lewis Hamilton. Και αυτό γιατί σύμφωνα με την εφημερίδα ‘Bild’, η Force India ζητά διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων για να τον παραχωρήσει. Ε όχι, νομίζω ότι είναι πολλά τα λεφτά Άρη.

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται ο Ron Dennis να αναζητήσει λύση εκ των έσω. Ο έμπειρος Pedro de la Rosa θα μπορούσε να βοηθήσει με την εμπειρία του ενώ στη λίστα των υποψηφίων έχουν προστεθεί και ονόματα οδηγών που έχουν ξεχωρίσει στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού, οδηγώντας για λογαριασμό της McLaren.

Πρόκειται για τον έτερο δοκιμαστή της McLaren, Gary Paffett, και τους ταλαντούχους Bruno Spengler και Paul di Resta. Πάντως τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο αφού όπως δηλώνει ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes, Norbert Haug: «Η απόφαση δεν έχει ακόμα παρθεί...».

top