Τελικά τι συμβόλαιο έχεις;


Ο Παγκόσμιος Τύπος ερίζει σχετικά με τη νέα συμφωνία Alonso-Renault.

Μπορεί να μάθαμε ότι ο Fernando Alonso επέστρεψε στη Renault αλλά ακόμα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι σχετικά με τους όρους του συμβολαίου του. Η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της Γαλλικής ομάδας δεν περιελάμβανε σχετική αναφορά ενώ οι απόψεις του Τύπου ποικίλλουν. Πάμε να δούμε τα σενάρια...

Το Γερμανικό ειδησεογραφικό πραιτόριο ‘DPA’ κάνει λόγο για διετές συμβόλαιο ενώ το ‘Auto Motor Und Sport’ αναφέρει τριετή συμφωνία με απολαβές ρεκόρ που αγγίζουν τα $147 εκατομμύρια. Κάτι ανάλογο ανέφερε και η καθημερινή αθλητική εφημερίδα της Ισπανίας ‘Marca’. Τα Βρετανικά έντυπα 'The Times’ και ‘The Independent’ υποστηρίζουν επίσης ότι το νέο συμβόλαιο του Alonso είναι τριετές.

Η ‘Daily Mail’ το πάει ακόμα παραπέρα αναφέροντας ότι το συμβόλαιο είναι πολυετές αλλά περιέχει όρους που μπορούν να εξασφαλίσουν στον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή την ελευθερία του. Πιθανότατα σχετιζόμενη με την απόδοση της Renault. Αν αυτό είναι αλήθεια, τότε ο Ισπανός θα μπορεί να πάει στη Ferrari το 2009 όπως φέρεται ο ίδιος να θέλει.

Η ‘El Mundo Mundo Deportivo’ κάνει τη διαφορά υποστηρίζοντας ότι η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά μόνο μία σεζόν.

top