Ταχύτερος ο Alonso


O Fernando Alonso και ο Nico Hulkenberg ήταν οι μοναδικοί που δοκίμασαν σήμερα στη Valencia με τον Ισπανό να είναι ταχύτερος.


Αφού ξεπεράστηκε η πρωινή ομίχλη η οποία καθυστέρησε την έναρξη της δοκιμής στη Valencia οι δύο μοναδικοί πιλότοι που βρέθηκαν στην πίστα της Ισπανίας με τα νέα τους μονοθέσια ακολούθησαν κανονικά τα προγράμματά τους. Ο λόγος για τους Fernando Alonso και Nico Hulkenberg που είχαν περίπου ενάμισι δευτερόλεπτο διαφορά μεταξύ τους με τον Ισπανό να είναι πιο γρήγορος.

Ο Alonso κάλυψε συνολικά 39 γύρους και η καλύτερή του επίδοση ήταν στο 1:13.027. Το κύριο μέλημα του πρώην πρωταθλητή αλλά και των μηχανικών του ήταν να εξετάσουν σε πρώτη φάση όλα τα συστήματα του μονοθεσίου. Από την άλλη πλευρά το ίδιο ήταν το ζητούμενο και στην Williams ωστόσο οι συνθήκες ήταν πιο δύσκολες. Αυτό γιατί ο Nico Hulkenberg είχε μια έξοδο έχοντας συμπληρώσει ελάχιστα χιλιόμετρα και κατέστρεψε το πάτωμα του μονοθεσίου. Οι μηχανικοί το επιδιόρθωσαν και ο Γερμανός κατάφερε να συνεχίσει για να ολοκληρώσει τελικά 20 γύρους στο σύνολο με την καλύτερή του επίδοση σε αυτούς να είναι το 1:14.559.

top