Έτοιμη να επιστρέψει στην κορυφή η Ρενό


H Ρενό παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο Η Ρενό παρουσίασε σήμερα το νέο μονοθέσιό της για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2008 (R28) στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Παρίσι. Παρών ήταν και ο Φερνάντο Αλόνσο, αλλά και ο "ρούκι", Νέλσον Πικέ, οι οποίοι δήλωσαν πως η ομάδα είναι πανέτοιμη για να επιστρέψει στην κορυφή.

"Όλη η ομάδα είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στο ψηλότερο σκαλί, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα κι αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα", τόνισε μεταξύ άλλων ο 26χρονος Ισπανός πιλότος και πρόσθεσε: "Πρώτα - πρώτα είμαι οδηγός αγώνων και θέλω να κερδίζω. Θα κάνω τα πάντα για να γίνει κάτι τέτοιο και γνωρίζω πολύ καλά τι περιμένουν οι άλλοι από εμένα". Η πρώτη του επαφή με το νέο αυτοκίνητο ήταν όπως είπε "απόλαυση, αλλά όλη η ομάδα δουλεύει σκληρά".

Ο Νέλσον Πικέ, στο μεταξύ, θα κάνει το ντεμπούτο του στην Φόρμουλα 1 στον εναρκτήριο αγώνα της Αυστραλίας τον ερχόμενο Μάρτιο, έχοντας αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες ως δοκιμαστικός οδηγός της Ρενό τον περασμένο χρόνο. "Η Μελβούρνη μου φαίνεται ότι είναι πολύ μακριά ακόμη από εμένα", επεσήμανε ο 22χρονος Βραζιλιάνος, γιος του μεγάλου Νέλσον Πικέ. Όσον αφορά τους στόχους του: "Θα προσπαθήσω να δώσω ότι έχω και δεν έχω, έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου. Έχω να μάθω πολλά και δεν υποτιμώ την πρόκληση της Φόρμουλα 1".

top