Γλυκάθηκαν

Οι Ινδοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να συνεχίσουν τις επενδύσεις στην Formula 1

Ο CEO της εταιρίας Spice Group μαζί με μια ομάδα επενδυτών εξετάζουν το ενδεχόμενο εμπλοκής της στην Formula 1, εν μέσω της Super Aguri. Οι χορηγοί της ομάδας A1 Team India σκέφτονται σοβαρά την πρόταση που έγινε από την Ιαπωνική ομάδα στην αναζήτηση συνεταίρου ώστε να προχωρήσει το project τα επόμενα χρόνια.

Από την πλευρά όμως των Ινδών καμία επιβεβαίωση δεν έχει αποκαλυφθεί εκ στόματος Andaleeb Sehgal, CEΟ του Spice Group. «Δεν υπάρχει καμία απόφαση ακόμη. Μιλάμε με δύο ομάδες αυτή τη στιγμή. Μια από αυτές είναι η Super Aguri. Μέχρι τώρα εξετάσαμε την κατάσταση στην ομάδα. Πρέπει να βρούμε το κατάλληλο νούμερο για τους στόχους μας και τότε θα προχωρήσουμε στην αγορά».

Ο Daniel Audetto, αγωνιστικός διευθυντής της Super Aguri χθες είχε αναφέρει ότι περιμένει τους επενδυτές που θα δώσουν νέα πνοή στην ομάδα.
«Συζητάμε με διάφορους ανθρώπους άλλα πρώτα η Honda πρέπει να το εγκρίνει. Επίσης ζητάμε έναν ισχυρό συνέταιρο. Αν φέρουν πολλά χρήματα και θέλουν έναν οδηγό από οπουδήποτε, τότε πρέπει να είναι καλός και να τον αποδεχτεί η FIA».

top