Μπαρικέλο: «Είμαι φαν του Χάμιλτον»

Με τα καλύτερα λόγια για τον συνάδελφο και αντίπαλο του στο πρωτάθλημα της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, μίλησε ο Ρούμπεν Μπαρικέλο. Με δηλώσεις του, ο οδηγός της Honda δεν δίστασε να αποκαλύψει πως: «Πιστεύω ότι είναι σπουδαίος οδηγός και είμαι φαν του». Ο πρώην οδηγός της Ferrari, ωστόσο, σχολίασε και το project Earth Dream που… αγκάλιασε από πέρσι η Honda, λέγοντας: «σημαντικό δεν είναι η συνειδητοποίηση του προβλήματος, αλλά η δράση».

«Πιστεύω ότι είναι σπουδαίος οδηγός και είμαι φαν του. Στην πρώτη μου χρονιά στην F1 έτρεχα με κακό μονοθέσιο και έπρεπε να ζήσω με αυτό. Αντίθετα, αυτός είχε καλό μονοθέσιο και κατάφερε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις.
Σίγουρα, πιστεύω ότι θα μπορούσε να κερδίσει τον τίτλο αν δεν υπήρχαν μια-δυο λεπτομέρειες, αλλά ο τύπος είναι καταπληκτικός και νομίζω ότι πολύ σύντομα θα στεφθεί πρωταθλητής»
τα λόγια του 35χρονου Μπαρικέλο, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος και στο project Earth Dream της ομάδας του: «Υπάρχει η τάση να αφήνουμε πράγματα για να τα κάνει κάποιος άλλος, αλλά με αυτό το ενημερωτικό πρόγραμμα έμαθα ότι ακόμα και τα μικρά πράγματα μπορούν να βοηθήσουν. Πιστεύω ότι φέτος το σημαντικό δεν είναι η συνειδητοποίηση του προβλήματος, αλλά η δράση. Εχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά και θα κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα για να βοηθήσουμε τον πλανήτη».

top