Μπριατόρε: Θα παλέψουμε για το βάθρο


Σύμφωνα με το αφεντικό της Renault, τον Φλάβιο Μπριατόρε, η γαλλική ομάδα θα είναι ικανή να παλέψει για θέσεις του βάθρου στη φετινή σεζόν της F1.

Το 2007 η ομάδα κατάφερε να τερματίσει στο βάθρο μόνο μία φορά, όταν ο Χέικι Κοβαλάινεν τρμάτισε 2ος στο ιαπωνικό γκραν πρι. Το 2008, η Renault βλέπει τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή, Φερνάντο Αλόνσο, να επιστρέφει μετά τη μία χρονιά που πέρασε ο Ισπανός στην McLaren.

Ο Αλόνσο δεν ένιωσε σαν στο σπίτι του και πίστεψε ότι ο ομόσταυλός του, ο Λιούις Χάμιλτον, είχε πλεονέκτημα έναντι του ιδίου στην ομάδα. Στη Renault τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Ο Αλόνσο περιμένει να δουλέψει με τον τίτλο του νούμερο 1 πιλότου μέσα στην ομάδα.

Το αφεντικό της ομάδας, ο Μπριατόρε, δεν περιμένει θαύματα το 2008 αλλά περιμένει η ομάδα να τερματίσει στο βάθρο αρκετές φορές. "Η Renault επέστρεψε και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα είμαστε πρωταγωνιστές φέτος και θα παλεύουμε για θέσεις στο βάθρο", ήταν τα λόγια του στην εφημερίδα Times. "Για εμένα, ο Φερνάντο είναι ο καλύτερος. Έχει άσχημη εικόνα στην Αγγλία επειδή πέρυσι πάλευε με τον Λιούις Χάμιλτον, αλλά πάντα έτσι είναι τα πράγματα στην Αγγλία".

top