Ισπανικό κράξιμο κατά McLaren!

Οι υπεύθυνοι της πίστας της Βαρκελώνης αναγκάστηκαν να κλείσουν την κερκίδα απέναντι στο γκαράζ της McLaren την δεύτερη μέρα των δοκιμών εξέλιξης (2/2), λόγω της συμπεριφοράς κάποιων οπαδών σε βάρος της βρετανικής ομάδας.Οι ισπανοί θεωρούν ότι η McLaren συμπεριφέρθηκε άδικα στον συμπατριώτη τους, Φερνάντο Αλόνσο και αντιδρούν με περιπαικτικά πανό και βρισιές κατά του Λιούις Χάμιλτον στα τεστ που γίνονται στα σιρκουί της χώρας, ενώ έφτασαν στο σημείο να πετάξουν σκουπίδια στα μονοθέσια του βρετανικού team.

Αρχικά, οι υπεύθυνοι της Καταλούνια προσπάθησαν να αμβλύνουν την κατάσταση στέλνοντας σεκιουριτάδες στην κερκίδα, καλώντας παράλληλα τους ανθρώπους της McLaren να μην απαντούν στις προκλήσεις.

Ωστόσο, το Σάββατο (2/2) η κατάσταση έμοιαζε να ξεφεύγει από τον έλεγχο και έτσι από την βρετανική ομάδα ζήτησαν το κλείσιμο μιας κοντινής κερκίδας ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν απερίσπαστοι την δουλειά.

Πηγές από την διοίκηση της πίστας σχολίασαν το γεγονός, αναφέροντας ότι "...μια μικρή μειοψηφία οπαδών που συμπεριφέρονται αντιαθλητικά, αμαυρώνουν την εικόνα των ισπανών οπαδών, που απλά έρχονται στην πίστα για να παρακολουθήσουν το σπορ που αγαπούν".

Την ίδια στιγμή, εκπρόσωπος της McLaren σημείωνε: "Η Vodafone McLaren Mercedes έχει τρέξει και κάνει δοκιμές σε ισπανικές πίστες εδώ και πολλά χρόνια και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας αγαπούν την Ισπανία και τον κόσμο της χώρας, συμπεριλαμβανομένου και του Λιούις".

top