Άνετη με την εξέλιξη η McLaren


Η τελευταία ημέρα των δοκιμών αυτής της εβδομάδας είδε τους Λιούις Χάμιλτον και Χέικι Κοβαλάινεν να συνεχίζουν το πρόγραμμά τους με την αξιολόγηση των ελαστικών της Bridgestone και την επιβεβαίωση της αξιοπιστίας, ενώ συνέχισαν τη δουλειά στην αεροδυναμική και τη βελτίωση των ρυθμίσεων.

Η ομάδα επίσης εστίασε σε μεγαλύτερες αποστάσεις με το πακέτο της MP4-23, με λιγότερες διακοπές λόγω κόκκινων σημαιών στην ισπανική πίστα. "Ολοκληρώσαμε ένα εντατικό και παραγωγικό σκέλος στην πίστα της Βαρκελώνης", είπε ο διευθύνων σύμβουλος της McLaren, Μάρτιν Ουϊτμαρς.

"Είναι πάντα ενδιαφέρων όταν κάνουμε δοκιμές εδώ για πρώτη φορά με ένα νέο μονοθέσιο, καθώς έχουμε μία καλή αξιολόγηση του όλου πακέτου. Σημειώσαμε καλή πρόοδο και συγκεντρώσαμε μερικές χρήσιμες πληροφορίες αυτή την εβδομάδα, που θα της στείλουμε στο τεχνολογικό κέντρο της McLaren και θα τις εισαγάγουμε στην εξέλιξη του μονοθεσίου σε 10 ημέρες μέχρι τις επόμενες δοκιμές στη πίστα"

"Αυτή είναι μία απαιτητική στιγμή της χρονιάς για την ομάδα, ζητάμε πολλά από το κάθε μέλος καθώς εργαζόμαστε για να πιάσουμε το επίπεδο της ανταγωνιστικότητας που θέλουμε για την Αυστραλία", πρόσθεσε. "Η πρόοδος που σημειώνουμε είναι ικανοποιητική και η επιθυμία εντός της ομάδας να πιέσουμε παραμένει υψηλή".

top