Πιο άνετα στη Renault ο Αλόνσο


Ο Φερνάντο Αλόνσο τόνισε πόσο πιο άνετα νιώθει φέτος στη Renault, αν και συνεχίζει να έχει μετρημένες ελπίδες για φέτος με την γαλλική ομάδα.

Ο Ισπανός επέστρεψε στην ομάδα όπου κέρδισε τους 2 παγκόσμιους τίτλους στο τέλος της περυσινής προβληματικής του σεζόν με την McLaren.

"Εντός της McLaren υπήρχαν τόσοι πολλοί άνθρωποι που ήταν δύσκολο να μάθω σε ποιόν να απευθυνθώ", αποκάλυψε στον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena SER. "Υπάρχει πολύ καλύτερο περιβάλον εδώ, με λιγότερους ανθρώπους, κάτι που σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα και γνωρίζεις ακριβώς το ποιός είναι ο υπεύθυνος. Η ομάδα είναι καλύτερη τώρα, αλλά υπέφερε και συνεχίζει να υποφέρει από την προσαρμογή της στα ελαστικά της Bridgestone. Μέχρι τώρα όμως το φετινό μονοθέσιο αποτελεί μία καλή έκπληξη".

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι ελπίδες του να κερδίσει το πρωτάθλημα για 3η φορά δεν ξεπερνούν το 30%. "Το να πω ότι θα είμαστε μεταξύ 7ης και 9ης θέσης στο grid της Αυστραλίας δεν είναι απαισιόδοξο. Απλά απάντησα ειλικρινά στις ερωτήσεις. Η αλήθεια είναι ότι απλά μας λείπει ένα μονοθέσιο να παλέψει για το βάθρο".

top