Πριμ $4 εκατομμυρίων


Στο ποδόσφαιρο είναι προσφιλής η προεδρική τακτική με το φακελάκι που περιλαμβάνει το πριμ σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου. Μία τακτική που φαίνεται ότι λειτουργεί και στη Formula 1, μόνο που αντί για φάκελο περιλαμβάνει ένα κλειδί.

Αυτό το κλειδί θα προορίζεται για τη μίζα ενός εξωπραγματικού αυτοκινήτου – της McLaren LM. Αυτό θα είναι το δώρο που θα κάνει ο Ron Dennis στον Lewis Hamilton, σε περίπτωση που ο νεαρός Βρετανός κατακτήσει τον τίτλο του 2008.

«Όταν πρωτοπήγα στη McLaren, είδα την LM στο εργοστάσιο και την ερωτεύτηκα», είπε ο 23χρονος στην εφημερίδα Sun. Πρόκειται για ένα από τα μόλις πέντε αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν πριν από μία δεκαετία, είναι χρώματος πορτοκαλί και η τιμή της υπολογίζεται στα $4 εκατομμύρια!

«Ευτυχώς, η συμφωνία που κάναμε μου δίνει λίγο χρόνο να κάνω... οικονομίες», ανέφερε χαριτολογώντας ο 60χρονος Ron Dennis που ως καλός επιχειρηματίας φρόντισε να βελτιώσει λίγο τη συμφωνία αφού για να γίνουν πραγματικότητα τα παραπάνω, θα πρέπει ο Lewis να πάρει τον τίτλο στους οδηγούς και η McLaren-Mercedes τον αντίστοιχο στους κατασκευαστές.
LINK

top