Ήρεμος ο Alonso


Ο Fernando Alonso δεν απογοητεύεται από την απόδοση της Renault στην αρχή της χρονιάς.

Ο Fernando Alonso από το 2005 μέχρι πέρυσι κάθε χρόνο διεκδικούσε το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Τις δύο πρώτες χρονιές τα κατάφερε και το κατάκτησε και το 2007 έφτασε να το διεκδικεί μέχρι τον τελευταίο αγώνα. Φέτος, μετά την πολυσυζητημένη επιστροφή του στη Renault, δεν βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση. Το μονοθέσιο της γαλλικής ομάδας δεν μπορεί να διεκδικήσει τις πρώτες θέσεις και ο Ισπανός στο φετινό πρωτάθλημα είναι περισσότερο κομπάρσος παρά πρωταγωνιστής.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν απογοητεύεται από αυτήν την κατάσταση, την οποία δηλώνει ότι ήξερε πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος: «Όσο πηγαίνεις στον αγώνα γνωρίζοντας ότι το μονοθέσιο δεν είναι αρκετά γρήγορο και δεν υπάρχουν εκπλήξεις, δεν είναι εκνευριστικό. Είναι κάτι που ήξερα από τις χειμερινές δοκιμές. Δεν είμαστε στο επίπεδο των κορυφαίων ομάδων και πρέπει να βελτιωθούμε.

Δεν πρέπει να τα παρατήσομε. Είναι καιρός να δουλέψουμε πιο σκληρά από τους άλλους και να κλείσουμε τη διαφορά. Θα δούμε τους επόμενους μήνες αν θα καταφέρουμε να κάνουμε το μονοθέσιο ανταγωνιστικό. Αυτήν τη στιγμή δυσκολευόμαστε να περάσουμε στο 3ο μέρος των κατατακτηρίων και στον αγώνα στοχεύουμε απλώς να μπούμε στους βαθμούς. Αυτή είναι προς το παρόν η κατάσταση - δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Είναι περίπου αυτό που περιμέναμε αλλά πρέπει να βελτιωθούμε». Από Msfree.gr

top