Λιγότερη πίεση νιώθει ο Χάμιλτον


Με το πρωτάθλημα της F1 να ξεκινά σε λιγότερο από 2 εβδομάδες από τώρα, ο Λιούις Χάμιλτον είπε ότι νιώθει λιγότερη πίεση να βελτιωθεί σε σχέση με τη στιγμή που ξεκινούσε την καριέρα του στην F1 πριν από 12 μήνες.

"Ίσως εκεί υπάρχει περισσότερη πίεση αλλά νιώθω ότι υπάρχει λιγότερη", είπε ο Χάμιλτον στα βρετανικά ΜΜΕ αυτή την εβδομάδα. "Πέρυσι είχα πάρα πολλά να αποδείξω. Υπήρχαν τα ΜΜΕ που αναρωτιόντουσαν αν μπορώ ή όχι να τα καταφέρω. Είμαι σίγουρα ότι ακόμα και άνθρωποι στην ομάδα αναρωτιόντουσαν".

"Ήμουν γρήγορος στις δοκιμές αλλά οι αγώνες είναι ένα διαφορετικό πράγμα. Ο κόσμος σε περιμένει να αποτύχεις. Πιστεύω ότι η φετινή χρονιά είναι ελαφρώς ευκολότερη. Ο κόσμος γνωρίζει πόσο καλά μπορώ να οδηγήσω. Δεν μπαίνω σε έναν άγνωστο κόσμο. Δεν έχω αμφιβολίες ότι θα κάνω τη δουλειά φέτος αλλά αυτό σημαίνει κάτι διαφορετικό τώρα. Σημαίνει ότι θέλω να κερδίσω το παγκόσμιο πρωτάθλημα".

Μιλώντας για τον ανταγωνισμό με την Ferrari, ο Χάμιλτον σχολίασε: "Η Ferrari ήταν μπροστά με διαφορά 0''3-0''4, αλλά τώρα είμαστε σε ισοδύναμα μονοθέσια. Ήταν περίεργο που δε εμφανίστηκε σε μερικές δοκιμές στη Βαρκελώνη, είναι μία ακριβής μέτρηση".

top