Πρέπει να βελτιωθούμε στο Μπαχρέιν


Ο Martin Whitmarsh προειδοποιεί ότι αν η McLaren δεν είναι δυνατότερη στο Μπαχρέιν θα έχει την ίδια τύχη.


Η McLaren Mercedes ξεκίνησε με μια πολύ πειστική νίκη στην Αυστραλία, αλλά στον επόμενη αγώνα της Μαλαισίας έχασε κατά κράτος από μια σαφώς ανώτερη Ferrari. Παρόλα αυτά κατάφερε να πάρει την 3η θέση με τον Heikki Kovalainen, διατηρώντας έτσι την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Όμως, ο διευθύνων σύμβουλος της McLaren, o Martin Whitmarsh, επισημαίνει ότι η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί αν δεν θέλει να μείνει πίσω από τους αντιπάλους της στον αγώνα του Μπαχρέιν.

Ο Whitmarsh επισήμανε σχετικά με όσα έγιναν στη Μαλαισία: «Πάντα ανησυχούμε όταν χάνουμε και η Ferrari εμφανίζεται τόσο δυνατή. Δεν νομίζω ότι αποδώσαμε όσο καλά μπορούσαμε όλο το 3ήμερο. Ανησυχώ λίγο γι’ αυτό και πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα κάνουμε το μονοθέσιο ταχύτερο. Κάποιες περιπτώσεις μας εμπόδισαν να πάρουμε τις θέσεις 2 και 3. Ωστόσο, δεν αποδώσαμε καλά και ξέρουμε ότι στον επόμενο αγώνα πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά.

Αν θυμάστε τι έγινε πέρυσι, η ανταγωνιστικότητα πήγαινε από τη μία πλευρά στην άλλη. Αυτό είναι καλό για το σπορ και πιστεύω ότι αν κάνουμε καλή δουλειά μπορούμε να επανέλθουμε, αν όχι η Ferrari θα μας νικήσει. Θα πάμε στο Μπαχρέιν και θα παλέψουμε για τη νίκη. Φεύγουμε από εδώ προηγούμενοι και στα δύο πρωταθλήματα και αυτό δεν είναι άσχημο ξεκίνημα. Είναι κάτι πάνω στο οποίο μπορούμε να χτίσουμε και να βελτιωθούμε στην Ευρώπη».
Από Msfree.gr

top