"Τέλεια δουλειά για το comeback"

Εχοντας ξεπεράσει με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα που είχε στην Αυστραλία, ο Κίμι Ράικονεν πανηγύρισε τη 16η νίκη της καριέρας του λέγοντας ότι από την Μαλαισία ξεκινάει η επιστροφή της Ferrari.Ο φινλανδός είχε εγκαταλείψει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όμως στην Σεπάνγκ πήρε μια άνετη νίκη, τερματίζοντας περίπου 20" μπροστά από τον 2ο, Ρόμπερτ Κούμπιτσα.

"Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο τριήμερο στην Μελβούρνη, αλλά δεν περιμέναμε ότι θα είχαμε τόσα πολλά προβλήματα εκεί", τόνισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής. "Δεν ήμασταν 100% σίγουροι ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά εδώ. Γνωρίζαμε ότι σε όρους ταχύτητας θα ήμασταν εντάξει, αλλά το ίδιο υπολογίζαμε και στην Αυστραλία.

"Τελικά ολα δούλεψαν καλά και στο τέλος δεν πιέσαμε ώστε να σώσουμε τον κινητήρα. Ηταν τέλεια δουλειά από πλευράς της ομάδας για να κάνουμε το comeback. Θα ήμουν πιο χαρούμενος αν ο Φελίπε (Μάσα) ήταν 2ος, αλλά αυτά συμβαίνουν".

Ο Μάσα, ο οποίος ξεκίνησε από την pole position, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την κούρσα, καθώς είχε έξοδο στον 31ο γύρο κι ενώ βρισκόταν στην 2η θέση.

top