Δεν αρνείται τα σενάρια για Ferrari ο Alonso


Ο Ισπανός τέως Παγκόσμιος Πρωταθλητής συντηρεί τα σενάρια που τον θέλουν στη Ferrari το 2009


Μετά την αποχώρηση του Jean Todt από την προεδρία της Ferrari αλλά και τον έλεγχο της Gestione Sportiva, αναθερμάνθηκαν τα σενάρια που θέλουν τον Fernando Alonso να ντύνεται στα κόκκινα την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο ίδιος ο Ισπανός δεν φαίνεται διατεθειμένος να κλείσει αυτήν την τόσο δελεαστική πόρτα και με δεδομένους τους όρους στο συμβόλαιό του με τη Renault που σχετίζονται με την απόδοση της γαλλικής ομάδας, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ειδικά αν συνεχιστεί η γκίνια του Felipe Massa…

«Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για μετεγγραφές αλλά ο Massa είχε δύο κακούς αγώνες, με αρκετά προσωπικά λάθη. Είναι λογικό λοιπόν που ο κόσμος έχει αρχίσει να μιλάει για εμένα και τον Vettel»
, δήλωσε στην εφημερίδα ‘Diario AS’ ο Alonso.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Massa δεν μπορεί να προσαρμοστεί στην απουσία του traction control το οποίο υπήρχε στη Formula 1 από την ημέρα που έκανε το ντεμπούτο του ως οδηγός της Sauber το 2002. Αν στο Μπαχρέιν τριτώσει το κακό, τότε αναμένονται εξελίξεις. Και ο Alonso περιμένει την ευκαιρία να κάνει και πάλι άνω-κάτω την αγορά!

«Θέλω πάντα να οδηγώ το καλύτερο μονοθέσιο. Είμαι φέτος στη Renault γιατί μαζί τους κέρδισα αγώνες και τίτλους του 2005 και το 2006. Θέλω να επαναλάβω αυτές τις επιτυχίες. Αν όχι φέτος, τότε του χρόνου. Και είναι σαφές ότι αυτήν τη στιγμή η Ferrari έχει ένα από τα καλύτερα -αν όχι το καλύτερο- μονοθέσια στη Formula 1», είπε με νόημα ο Ισπανός.

top