Επέκτεινε χορηγία η Ferrari


Η Ferrari μπορεί να βασιστεί στην χορηγία της Mubadala μέχρι το τέλος του 2010, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία από το Αμπού Ντάμπι.

Η εταιρεία είχε συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2009. Ο διευθυντής επικοινωνιών marketing, Αλ Σορούγκι, είπε: "Αρχικά υπογράψαμε μία τριετή συμφωνία το 2007, που μας πήγαινε μέχρι το τέλος 2009. Τώρα αποφασίσαμε να επεκτείνουμε τη συμφωνία μέχρι το τέλος της σεζόν του 2010".

"Η νέα συμφωνία ανεβάζει την ορατότητα της Mubadala στις σεζόν 2008-2010 με περισσότερη διαφήμιση χάρη στην εμφάνιση του λογότυπου στις εμπρός πτέρυγες των μονοθεσίων της Ferrari, στην ανανεωμένη πρόσβαση σε πιλότους αγώνων και δοκιμών, στην εμφάνιση του λογότυπου στο Φιοράνο, την πίστα δοκιμών της Ferrari και στον παγκόσμιο πρωταθλητή της ομάδας, τον Κίμι Ράικονεν και τον ομόσταυλό του, Φελίπε Μάσα, που συμφώνησαν να φορούν καπέλα με το σήμα της Mubadala", είπε ο Αλ Σορούγκι.

"Η επέκταση σε αυτή τη συμφωνία υπογραμμίζει την συνεχιζόμενη στρατηγική της Mubadala να δημιουργήσει συνεργασίες με επιχειρήσεις παγκοσμίου επιπέδου", είπε ο Βαλίντ Αλ Μοκαράμπ Αλ Μουχαϊρι, διευθύνων σύμβουλος της Mubadala.

Η Mubadala, μία εταιρεία επενδύσεων και βελτιώσεων, έχει ιδρυθεί και ανήκει εξ ολοκλήρου στη κυβέρνηση του εμιράτου του Αμπού Ντάμπι, ενώ κατέχει και μερίδιο μετοχών στη Ferrari, που ανέρχεται στο 5%, από το 2005.

top