Προσεκτικός ο Hamilton

Προσγειωμένος, παρά την διαφορά του από τους υπόλοιπους εμφανίστηκε ο Lewis Hamilton.

Η πρώτη πράξη στην Αυστραλία έδειξε ξεκάθαρα Hamilton. Ο βρετανός κατάφερε με έναν εκπληκτικό ρυθμό να αφήσει σχεδόν ένα δευτερόλεπτο πίσω του τους αντιπάλους του και να ξεκινήσει με το δεξί το διήμερο στο Albert Park.

Παρόλα αυτά όμως ο οδηγός της McLaren Mercedes δεν πετάει στα σύννεφα και γνωρίζει ότι η συνέχεια αναμένεται δύσκολη. «Είναι υπέροχο να επιστρέφεις στους αγώνες και να είσαι εδώ στην Μελβούρνη όπου ξεκίνησα την καριέρα μου στην F1 πέρσι», δήλωσε ο Βρετανός. «Είναι πάντα ένα σπουδαίο συναίσθημα να βγαίνεις από το γκαράζ για τις πρώτες δοκιμές στο ξεκίνημα της σεζόν».«Κάναμε κάποια βήματα προόδου με το μονοθέσιο, και κάναμε επίσης καλή χρήση των συνθηκών της πίστας. Παρόλα αυτά οι κύριοι αντίπαλοι μας δείχνουν δυνατοί, άλλα είναι νωρίς ακόμη να πει κανείς που βρισκόμαστε συγκριτικά. Πέρα για πέρα καλό ξεκίνημα στο Αυστραλιανό GP».

Ο Heikki Kovalainen μπήκε ζεστός στα δεύτερα δοκιμαστικά και ανέβηκε μέχρι την 4η θέση. «Ήταν υπέροχο συναίσθημα να βγαίνεις από το γκαράζ ως οδηγός της McLaren για πρώτη φορά. Απολαμβάνω τον επαγγελματισμό της ομάδας και λειτούργησαν σήμερα στα δύο σκέλη. Είχε λίγο περισσότερη ζέστη από ότι περίμενα άλλα αυτή είναι απλά καλή εξάσκηση για την Μαλαισία».«Ο αέρας ήταν επίσης κάτι που έπρεπε να αναλογιστούμε, άλλα κάναμε κάποια βήματα εξέλιξης με το μονοθέσιο. Είχαμε το φαινόμενο graining στα ελαστικά λόγο της σκόνης στην πίστα, άλλα τα πράγματα βελτιώθηκαν και το σιρκουί απέκτησε περισσότερη πρόσφυση».


Η ομάδα της McLaren ξεκίνησε αρκετά δυνατά στην Αυστραλία και έδειξε ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο για να πρωταγωνιστήσει.

top