‘Εκπληκτος ο Heidfeld


O Γερμανός ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι τα μονοθέσια τους χτυπάνε στα ίσα τις McLaren.

Η δεύτερη θέση του Robert Kubica και ο δικός του ταχύτερος γύρος στη Μαλαισία, είναι αποτελέσματα τα οποία προκάλεσαν την έκπληξη ακόμα και του ίδιου του Nick Heidfeld, όπως παραδέχθηκε ο πιλότος της BMW Sauber: «Δεν περίμενα ότι θα είμασταν ικανοί να έχουμε ρυθμό εφάμιλλο με εκείνον των McLaren, στη Μαλαισία. Πόσο μάλλον το να είμαστε ελάχιστα πιο γρήγοροι από αυτούς. Έχουμε κάνει τεράστια πρόοδο μετά τις δοκιμές εξέλιξης», ανέφερε ο Heidfeld στο site της BMW.

Η 6η θέση, στην πίστα Sepang, μπορεί να μην ήταν το αποτέλεσμα που θα ήθελε, αλλά ο αγώνας ήταν απολαυστικός για τον 30χρονο. «Το ταυτόχρονο προσπέρασμα στον Alonso και τον Coulthard, στην αρχή του αγώνα, ήταν κάτι που διασκέδασα πάρα πολύ. Για μένα ήταν μια κρίσιμη κίνηση, προκειμενου να εξασφαλίσω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μετά την απώλεια θέσεων από την επαφή μου με τον Trulli.»

«Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα», συμπλήρωσε ο Mario Theissen, ό οποίος επέμεινε ότι το μονοθέσιο της ομάδας του, δεν έχει πιάσει ακόμα την απόδοση που μπορεί. «Είμαι πεπεισμένος ότι θα μπορέσουμε να πιάσουμε το στόχο που θέσαμε για το 2008 και δεν είναι άλλος από το να κλείσουμε την ψαλίδα της διαφοράς από τις κορυφαίες ομάδας και να εξασφαλίσουμε την 1η μας νίκη. Όλοι μας δουλεύουμε σκληρά για να συμβεί αυτο.»

top