Η McLaren αρνείται τους ισχυρισμούς της ιταλικής αστυνομίας


Η McLaren εξέδωσε μία σκληρή ανακοίνωση αυτό το απόγευμα, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της στο ότι η ιταλική αστυνομία είχε εκδώσει ανακοίνωση ισχυριζόμενη ότι οι έρευνες στα γραφεία της McLaren έφεραν στο φως νέο υλικό που δείχνει την ευθύνη συγκεκριμένων ατόμων στην ομάδα, σε ότι αφορά το σκάνδαλο κατασκοπείας.

Στην ανακοίνωσή της η McLaren πέρασε στην αντεπίθεση, λέγοντας ότι η ιταλική αστυνομία για την ακρίβεια ακόμα δεν έχει πρόσβαση σε οποιαδήποτε από τα αντικείμενα που πάρθηκαν, ούτε έχει ακόμα εξετάσει αυτά τα υλικά. "Θα ήμασταν εξαιρετικά έκπληκτοι αν η έρευνα των εγγράφων αποκαλύψει οτιδήποτε δεν έχει ακόμα κατατεθεί ως αποτέλεσμα των εκτεταμένων ερευνών που έχουν ήδη γίνει", ανέφερε η ανακοίνωση της McLaren.

"Η McLaren Racing πιστεύει ότι οι διαδικασίες πρέπει να είναι σεβαστές και ότι η διαδικασία μίας έρευνας δεν θα πρέπει να απευθύνεται ή να χρησιμοποιείται για λόγους δημοσιότητας. Πρέπει να σημειωθεί ότι καμία από τις εκτεταμένες έρευνες ή ανακρίσεις μέχρι σήμερα δεν έχουν δημιουργήσει κάποια απόδειξη ότι τα έγγραφα της Ferrari τα οποία ο κύριος Νάιτζελ Στέπνεϊ παρέδωσε στον κύριο Μάικλ Κάφλαν, δεν πέρασαν σε κανέναν άλλον στην McLaren Racing ή χρησιμοποιήθηκαν στο μονοθέσιο της McLaren στην F1".

McLaren Racing θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την αστυνομία του Σούρεϊ σε ότι αφορά μελλοντικές έρευνες και ανακρίσεις που θα είναι απαραίτητο να γίνουν. Η McLaren Racing επιθυμεί να ευχαριστήσει την αστυνομία του Σούρεϊ για την πολύτιμη και αξιοπρεπή συμπεριφορά της με την οποία προσέγγισε την διαδικασία".

top