Πίσω στην Αυστραλία


Η εμφάνιση της Williams στη Sepang ήταν εφιαλτική με τους Rosberg και Nakagima να μένουν στις πίσω θέσεις. Η αντίθεση με το αποτέλεσμα της Αυστραλίας ήταν μεγάλη, καθώς ο Nico Rosberg έκανε ελεύθερη πτώση από το βάθρο στην 16η θέση κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να επαναληφθεί.

Ο νέος ασφαλτοτάπητας στην πίστα του Μπαχρέιν προβληματίζει τον Γερμανό, όπως έγινε και στη Sepang, άλλα πιστεύει ότι η εμφάνιση στην Μαλαισία ήταν απλά μια παρένθεση. «Ανυπομονώ για αυτό το διήμερο. Το Μπαχρέιν είναι ένα από τα αγαπημένα μου σιρκουί και είχα καλά αποτελέσματα εκεί. Πέρυσι δεν πήραμε το καλύτερο από το διήμερο, άλλα μάθαμε από αυτό και θα τα πάμε καλύτερα φέτος. Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί μετά τις δυσκολίες στη Μαλαισία».

«Η πίστα και η άσφαλτος στο σιρκουί του Sakhir ταιριάζουν περισσότερο στο μονοθέσιό μας έτσι δεν πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα ίδια προβλήματα πάλι», συνέχισε ο Γερμανός. «Γενικά, είναι συναρπαστικό ξεκίνημα στη χρονιά. Κάναμε καλή αρχή και μετά μείναμε λίγο πίσω, άλλα αυτοί είναι οι αγώνες και απλά πρέπει να το συνηθίσεις. Μάθαμε πολλά από τους δυο προηγούμενους αγώνες και θα εξελιχθούμε πηγαίνοντας στους επόμενους αγώνες».
Aπό:Msfree

top