Πάγο στον Αλόνσο

Ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο, μπορεί να είναι γνωστός θαυμαστής του Φερνάντο Αλόνσο, ωστόσο δεν θα ήθελε να δει τον ισπανό ως παρτενέρ του Κίμι Ράικονεν στην Scuderia.Οπως τόνισε την Τρίτη (22/4) στην εφημερίδα Gazzetta dello Sport "...το να έχεις το δίδυμο Ράικονεν-Αλόνσο, θα ήταν σαν να ήθελες να κάνεις ζημιά στην εαυτό σου. Εγώ θέλω δύο ίσους οδηγούς που να μπορούν να συνεργαστούν".

Στο μεταξύ, ο ίδιος ο Αλόνσο συνέχισε την άσκηση πίεσης προς την Renault για σημαντική βελτίωση του μονοθεσίου, επαναλαμβάνοντας την επιθυμία του να οδηγεί μονοθέσιο που έχει την προοπτική να κερδίζει.

"Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη", τόνισε ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην εφημερίδα El Pais σχετικά με το μέλλον του. "Πρώτη μου επιλογή είναι να παραμείνω στην Renault, αν καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα μονοθέσιο ικανό για νίκες και η αλήθεια είναι ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση.

"Αλλά αυτό που θέλω είναι να έχω μονοθέσιο με το οποίο να μπορώ να κερδίζω. Υπάρχουν πολλές ομάδες που είναι στην κορυφή ανεξάρτητα από το οτιδήποτε - η Williams, η Toyota, η BMW και φυσικά η Ferrari. Δεν θα ήθελα να συνεχίσω να παλεύω για την είσοδό μου στην πρώτη 10άδα των κατατακτήριων δοκιμών".

Από:www.sport.gr

top