Ο Schumacher πάλι με δερμάτινα


Ο Michael Schumacher πήρε μέρος σε αγώνα μοτοσικλετών στην πίστα του Misano.

O Γερμανός πολυπρωταθλητής Formula 1 είναι πλέον συχνός επισκέπτης των αγώνων μοτοσικλέτας και δεν διστάζει να φορέσει τη δερμάτινη φόρμα του για να αγωνιστεί. Ο Schumacher μετά το πέρασμα του από την oυγγρική πίστα πριν από ένα μήνα σε αγώνα του IDM με μια Honda CBR1000RR, εμφανίστηκε σε ακόμη ένα αγώνα, αυτήν τη φορά στην πίστα του Misano, σε ενιαίο αγώνα με KTM Super Duke 990.

Μάλιστα ο Schumacher κατάφερε να τερματίσει 4ος στον αγώνα, ενώ είχε ξεκινήσει από την τρίτη θέση της εκκίνησης. Το γυρολόγιό του ήταν αξιοζήλευτο αφού ήταν μόλις ένα δέκατο αργότερος από τον καλύτερο χρόνο στην πίστα. Ο Γερμανός δήλωσε μετά τον αγώνα ενθουσιασμένος. «Ήταν διασκεδαστικά. Στο ξεκίνημα ήμουν λίγο προσεκτικός άλλα δεν αισθάνθηκα άνετα και υποχώρησα στην 14η θέση. Άλλα πάλεψα για να ανέβω και ήταν υπέροχα και οι προσπεράσεις ήταν υπέροχες επίσης».

Πάντως ο Γερμανός ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τις μοτοσικλέτες, παρά τις συνεχείς παρουσίες του με τα δερμάτινα. «Αυτό δεν είναι το ξεκίνημα μιας δεύτερης καριέρας, αν και κάνω κάποιον αγώνα από καιρό σε καιρό δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω διότι θέλω να διασκεδάσω. Διασκεδάζω με τους αγώνες μοτοσικλέτας. Δεν έχω φιλοδοξίες να ανέβω κάποιο βήμα στην αγωνιστική κλίμακα. Επίσης δεν είμαι τόσο φαντασιόπληκτος να πιστεύω ότι θα ανέβω σε επαγγελματικό επίπεδο. Θέλω να δοκιμάσω τον εαυτό μου στους δύο τροχούς άλλα ένα πράγμα είναι σίγουρο, θα εξασφαλίσω να μην φτάσω στην κορυφή».
Από:Msfree

top