Ανεβασμένος για την Τουρκία ο Αλόνσο

Ο Φερνάντο Αλόνσο είναι σε πολύ καλή διάθεση ενόψει του τουρκικού γκραν πρι αυτό το τριήμερο, παρά το γεγονός ότι είδε τις ελπίδες του για έναν καλό τερματισμό στους βαθμούς στην Ισπανία να εξαφανίζονται όταν ο κινητήρας του έσπασε για 1η φορά φέτος.

"Αναμφίβολα χάσαμε μία ευκαιρία να πάρουμε κάποιους σημαντικούς βαθμούς, που θα ήταν πολύ καλοί για το ηθικό της ομάδας", είπε ο Αλόνσο. "Και τα 2 μονοθέσια εγκατέλειψαν από τον αγώνα, αλλά η απόδοση υπήρχε. Δείξαμε καλή ταχύτητα και πιστεύω ότι αυτό είναι που πρέπει να πάρουμε από εκείνο το τριήμερο. Επειδή ήταν ο αγώνας της πατρίδας μου θα ήθελα να τερματίσω και πιστεύω ότι η 5η θέση ήταν εφικτή".

"Ήταν σαφές από την αρχή του τριημέρου ότι σημειώσαμε πρόοδο στη Βαρκελώνη και είπα ότι αυτό οφείλεται χάρη στις προσπάθειες όλης της ομάδας που δούλεψε πολύ σκληρά τις τελευταίες εβδομάδες για να μας φέρει πιο κοντά στους πρωτοπόρους", πρόσθεσε. "Αυτό είναι μόλις το πρώτο βήμα και θα έχουμε μία επιθετική προσέγγιση στους επόμενους αγώνες με μερικές ακόμη βελτιώσεις. Γνωρίζω ότι δεν θα είναι εύκολο, αλλά είμαι σίγουρος ότι τώρα θα είμαστε ικανοί να κάνουμε μερικούς συναρπαστικούς αγώνες και ως πιλότος το θέλω αυτό περισσότερο από κάθε άλλο ".

top