Να σπάσει την αρνητική παράδοση του Μονακό θέλει το αφεντικό της Ferrari


Το αφεντικό της Ferrari, ο Στέφανο Ντομενικάλι είπε ότι είναι έτοιμος να σπάσει την αρνητική παράδοση της Ferrari στον περυσινό αγώνα. Ωστόσο, ο ίδιος γνωρίζει ότι η McLaren θα παρουσιαστεί βελτιωμένη αλλά και την πρόκληση που αναμένεται από τους Χάμιλτον και Κοβαλάινεν αυτό το τριήμερο.

"Όπως όλοι γνωρίζουμε, δυστυχώς πέρυσι, το Μόντε Κάρλο και ο Καναδάς δεν ήταν πραγματικά πολύ καλά γκραν πρι για εμάς και έπρεπε να εξετάσουμε αυτή την κατάσταση και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τους λόγους, στην κορυφή της φιλοσοφικής απόφασης για το μονοθέσιο", είπε ο Ντομενικάλι. "Πρέπει να σκεφτούμε όμως πως να κάνουμε μία διαφορετική προσέγγιση. Είχαμε μία μακρά μελέτη των ρυθμίσεων που χρησιμοποιήσαμε τα περασμένα χρόνια και προσπαθήσαμε να καταλάβουμε καλύτερα τη χρήση των ελαστικών και τις πιέσεις τους. Αυτός είναι ο τρόπος που προετοιμαστήκαμε αυτό το τριήμερο και θα έλεγα ότι είναι πολύ σκληρός".

"Ο κύριος αντίπαλός μας είναι πάρα πολύ δυνατός, δεν υπάρχει αμφιβολία", πρόσθεσε. "Φαίνεται ότι γίνεται καλύτερος στον έναν γύρο αμέσως. Θα στοχεύσουμε λίγο περισσότερο σε αυτό αλλά πρέπει να σκεφτούμε ότι, σίγουρα, το γενικό κενό, αν μπορώ να πω, είναι μικρό, οπότε θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Δεν ξεχνάμε ότι φαίνεται πως το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι πάρα πολύ άσχημος, οπότε πολλά, πάνω από όλα σε αυτές τις συνθήκες, θα δείξουν διαφορετικά. Θα χρειαστεί μεγάλη αυτοσυγκέντρωση".
Από:Sportaction.gr

top