Ο Χάμιλτον ελπίζει ότι η στρατηγική θα σώσει τη McLaren


Ο Λιούις Χάμιλτον έμεινε με την ελπίδα ότι αυτός και η McLaren θα έχουν καλύτερη στρατηγική για τον αγώνα από τη Ferrari με τον Βρετανό να ξεκινά από την 3η θέση του grid για το γκραν πρι Μονακό, πίσω από τους Φελίπε Μάσα και Κίμι Ράικονεν.

«Πιστεύω ότι κάναμε καλή δουλειά και σίγουρα περιμέναμε να είμαστε λίγο ταχύτεροι, αλλά νιώθουμε έκπληξη από την ταχύτητα της Ferrari. Και οι2 γύροι μου ήταν καλοί, ήμουν χαρούμενος με την εξέλιξη του σκέλους και δεν είχα προβλήματα με την κίνηση. Χάσαμε λίγο χρόνο στο τελευταίο κομμάτι, αλλά κατάφερα να κάνω 2 καλούς γύρους χωρίς όμως να πιάσω τον επιθυμητό χρόνο. Είμαι χαρούμενος με την στρατηγική που έχουμε και αύριο θα δούμε πόσο καλά θα τα πάμε.

Χάσαμε λίγο κράτημα στο 2ο κομμάτι, λίγο πριν μπούμε στο τούνελ και το σικέιν και στο τελευταίο κομμάτι σε μερικές στροφές δεν μπορούσα να φρενάρω πολύ αργά, όπως ήθελα, που προφανώς έκανε την διαφορά. Στις ελεύθερες δοκιμές να κάνεις ένα γύρο είναι πολύ εύκολο και μπορούσα να πιέσω σκληρότερα αν ήθελα, οπότε είμαστε χαρούμενοι με την ταχύτητα. Στο τρίτο σκέλος έπρεπε να είμαι περισσότερο στο όριο και το μονοθέσιο δεν ήταν αρκετά καλό, αλλά θα πρέπει να πιέσουμε στον αγώνα».
Από:sportaction.gr

top