Ανακουφισμένος ο Heidfeld
Μπορεί για τη BMW η φετινή σεζόν να είναι ονειρική αλλά ο Nick Heidfeld δεν συμμερίζεται αυτή τη χαρά. Και ο λόγος είναι προφανής. Χάνει κατά κράτος από τον team mate του, Robert Kubica. Ο Πολωνός πήρε την πρώτη pole position, ο Πολωνός πήρε την πρώτη νίκη, ο Πολωνός βρέθηκε ακόμα και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα ο Heidfeld φτάνει πάντα μέχρι την πηγή και στην καλύτερη, τερματίζει δεύτερος. Ο ίδιος χρέωνε τη φετινή του κακή απόδοση στα προβλήματα που αντιμετώπιζε στις κατατακτήριες δοκιμές – προβλήματα για τα οποία όπως λέει έχει πλέον λύση.

«Το προηγούμενο Grand Prix πήγε καλά, ειδικά τα δοκιμαστικά. Φυσικά και ο αγώνας μου ήταν φανταστικός. Τερμάτισα δεύτερος ενώ έκανα και μερικές καλές προσπεράσεις. Αλλά για μένα είχαν ιδιαίτερη σημασία οι κατατακτήριες, εκεί ήταν το μεγάλο μου πρόβλημα. Στους αγώνες τα πηγαίνω γενικά καλά. Άλλωστε στην Αγγλία ανέβηκα στο βάθρο για 3η φορά φέτος. Είμαι πλέον πέμπτος στη βαθμολογία, δώδεκα βαθμούς πίσω από τον πρώτο. Και είναι καλή θέση με δεδομένα τα προβλήματα που είχα», δήλωσε ο Γερμανός.

Βέβαια πρέπει να σημειώσουμε ότι στο grid του Βρετανικού Grand Prix ήταν πιο ψηλά από τον Kubica λόγω των προβλημάτων του Πολωνού στο Q3. Ωστόσο είναι γεγονός ότι η μεταξύ τους ψαλίδα σε επιδόσεις στις κατατακτήριες έχει κλείσει.
Link

top