Στη συνεχή κατάκτηση βαθμών η προσοχή του ΧάμιλτονΣε μία εβδομάδα από τώρα η καλοκαιρινή διακοπή θα έχει τελειώσει και οι ομάδες και οι πιλότοι της F1 θα επιστρέψουν στη δουλειά για τον πρώτο αγώνα στους δρόμους της Βαλένθια.
Το ευρωπαϊκό γκραν πρι σηματοδοτεί την έναρξη του 2ου μισού της σεζόν και ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Λιούις Χάμιλτον, πιστεύει ότι η σταθερότητα θα είναι το κλειδί για εκείνον για να κερδίσει το πρωτάθλημα.
"Κοιτάζοντας τη σεζόν μέχρι τώρα, νιώθω ότι είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα σε σχέση με πέρυσι. Το 2007 ήταν πολύ έντονο και η σταθερότητα ήταν απίστευτα σημαντική", είπε ο Λιούις Χάμιλτον σχολιάζοντας το πρώτο μισό της σεζόν.
"Φέτος, τα αποτελέσματα όλων είχαν μεγαλύτερη ποικιλία και κάθε πιλότος που έχει κερδίσει έναν αγώνα έχει επίσης αποτύχει να πάρει βαθμό σε τουλάχιστον 2 αγώνες. Αυτό έκανε την επίτευξη καλών αποτελεσμάτων ακόμα πιο σημαντική, αλλά πιστεύω ότι θα δούμε την σταθερότητα να γίνεται καθοριστική καθώς προχωρούμε προς το τέλος της σεζόν".
Μιλώντας για το 2ο μισό της σεζόν, που αρχίζει στη Βαλένθια, ο Λιούις Χάμιλτον είπε:
"Παραμένω σε καλή θέση να παλέψω για το παγκόσμιο πρωτάθλημα και αυτός παραμένει ο στόχος μας. Εξακολουθούμε να νιώθουμε αισιόδοξοι για τις ελπίδες μας, γνωρίζουμε ότι οι αντίπαλοί μας θα είναι δυνατοί, αλλά δουλέψαμε σκληρά να βελτιώσουμε το μονοθέσιο και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί αυτό το τριήμερο. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να τερματίζουμε σταθερά στους βαθμούς".
Από:Sportaction.gr

top